Labb & Line Cup 2017

OPPDATERING 10. september: Påmeldingsfristen er utgått og kamoppsettet er publisert i denne artikkelen sammen med annen nyttig informasjon om cup-helgen.

Medkila IL har gleden av å invitere til Labb & Line Cup for barn fra 7 til og med 12 år.

Vi i Medkila IL gleder oss til en av årets siste utendørsturneringer for barn i alderen 7-12 år. Vår tradisjonsrike Labb & Line Cup arrangeres som alltid i samarbeid med Sparebank1 Nord-Norge og vi ønsker alle velkommen til en helg med fotballglede på Medkila Fotballpark.

OM KAMPENE:

Kampene spilles på kunstgress, på Medkilabanen og i Krafthallen.

Vi arrangerer kamper i følgende klasser:

Lørdag: LG11/12 , MG10 , MG9
Søndag: LJ11/12 , MJ7/8 , MG7/8

Spilletid: 1×25 minutter for alle klasser

Kampoppsettet finnes på: http://profixio.com/matches/labboglinecup-2017

ANKOMST OG PARKERING:

Det er parkeringsplasser ved Medkila Skole og ved Krafthallen. Det er ikke tillatt å parkere i veien opp til Krafthallen da dette kan hindre tilgang for utrykningskjøretøyer. Vi ber alle om å følge instruksjonene fra parkeringsvaktene. Det sti fra Medkila Skole til anlegget (merket gult).

REGLEMENT:

Turneringen spilles etter NFF`s reglement og øvrige bestemmelser med unntak av spilletider og evt. mål- og banestørrelser.

PREMIERING:

Premie til alle deltakere.

TURNERINGSKIOSK / -KAFÉ:

Turneringen har egen kafe med salg av god mat, drikke, frukt og kioskvarer.
Det vil også bli et eget turneringslotteri med fine premier.

UNDERHOLDNING:

Lørdag kl 12 og 16 og søndag kl 13 er det Fotball Freestyle Show med Tobias Wulff Larsen i Krafthallen. Etter hvert show kan barna få lære mer om Fotball Freestyle.

KONTAKTINFORMASJON:

Turneringsutvalget i Medkila: cup@medkila-il.no
Cuphelgen er følgende tilgjengelig på telefon:

Hans Christian Lysgaard – 97 71 48 85 (Generelt + Overnatting skole)
Oddne Rasmussen – 91 30 46 41 (Generelt + kampgjennomføring)
Tom Marthinsen – 90 24 38 14  (Generelt)

…………………………………………………………………………….

Medkila IL ønsker spillere, trenere, lagledere, foreldre og publikum hjertelig velkommen til en kjempehelg med mye fotballmoro.