Medkila J14 kretsmestere

Medkila ILs jenter 14 ble lørdag kretsmestere etter å ha vunnet over Kabelvåg/Henningsvær 6-5 på hjemmebane i Krafthallen. Omlag 100 publikummere hadde møtt opp heiet laget frem til seier. Målscorere for Medkila var Emma Walqvist (4), Synne Dons-Hansen og Margrete Vesterheim.

Medkila J14 Kretsmestere 2017. Bak f.v: Hedda Steinheim, Karoline Mikkelborg, Mille Dahl Andreassen, Emma Walquist, Synne Dons-Hansen, Sofie Munkvold, Vilde Strende, Solveig Hansen, Dina Uri, Tuva Lein og Sarah Lambertsen. Midten f.v: Ina Rørnes, Julie Jørgensen Ørnsrud, Tuva Lorentsen, Margrete Vesterheim, Nathalie Dyring-Hansen, Ulrikke Balk-Thomassen og Elise Ottestad. Foran: Cecilia Krøtø.

Før kampen hadde Medkila fellesfrokost på Scandic Harstad. På bildet nedenfor ser vi (f.v) trenerne Erlend Aspaker Nilssen, May-Elin Balk Thomassen, Frode Vesterheim og spillerutvikler Roy Berntsen. I tillegg var det selvsagt seierskake på klubbhuset etter kampen.

Etter kampen ble det også tatt felles lagbilde av både gjestene Kabelvåg/Henningsvær og Medkila

Alle foto: Tone Walquist

Mer i om kampen i Harstad Tidende (krever abonnement)