Nye samarbeidspartnere i 2017

Klubben har fått nye samarbeidspartnere i år – flere av dem med draktreklame. De to siste bedriftene som det er inngått avtale med som innbefatter draktreklame, er Bil i Nord og Medkila Eiendom. Avtalen med dem er direkte tilknyttet vår satsing på kvinnefotball i Toppserien eller 1. divisjon. Bilinord selger bl.a. Volvo her i byen, og Medkila Eiendom er et selskap eid av Harstad Skipsindustri. Meget gledelig at disse bedriftene blir med uavhengig av hvilken divisjon damene spiller i. Og som Morten Linaker i Bilinord sier: «Vi spiller på lag med Medkila i tykt og tynt – vi må sammen bygge lokalsamfunn og utvikle våre virksomheter».

Tidligere i år tegnet Privatmegleren seg for reklame på drakter til barn og ungdom, og Hamek skrev under en avtale med draktreklame som angår vårt herrelag i 4. divisjon.

Klubben setter umåtelig stor pris på, og er avhengige av samarbeidspartnere i næringslivet. Like viktig er det å utvikle dette samarbeidet til gjensidig nytte. Og gledelig nok – det er muligheter for flere å bli med på laget.

Se alle våre gode samarbeidspartnere ved å velge i menyen øverst på siden!