AVLYST: Invitasjon til deg som er glad i en Medkilaspiller

Sist oppdatert: 01. sep 2021 Skrevet av: Medkila IL

Til deg som er glad i en Medkilaspiller.

I Medkila IL, regionens største klubb, har 300 barn og unge gleden av å spille fotball i en velorganisert og svært aktiv klubb.
I 2021 har Medkila IL påmeldt barn/ungdom i 14 forskjellige klasser fra barn født i 2013 til de som er født i 2005

Barnefotballen har en stor og trofast tilhengerskare av besteforeldre og øvrige familiemedlemmer som følger sine på trening og kamp, som gleder seg over barnas idrettsglede.

Vi inviterer derfor besteforeldre, og øvrige familiemedlemmer (foreldrene er selvfølgelig også velkommen, men er ikke «målgruppa» her), til en orientering:

Tid: Onsdag 01.09. Kl. 19:00

Sted: Medkilas Klubbhus, på Medkilabanen

Program:

• Klubbens mål, arbeidsform og daglige drift. v/Klubbens styreleder Ole Martin Linaker.
  • Barneidretten i klubben, mål og rammer. v/ Leder av ungdomsavd. Eivind Larsen
  • Slik støtter vi «på sidelinja» klubbens arbeid. v/Edvard Sandnes

Det blir selvfølgelig god anledning til spørsmål og diskusjon.

Da vi vil servere kaffe og vafler ber vi om påmelding til: Ivar Dyring, tlf: 48052585 eller e-post; ivar.dyring@online.no
Velkommen!

Ole Martin Linaker